Kärringen därnere : www.manusgruppen.se Dokumentärgruppen

smakprov

planering

inspelning

gruppen

startsida
senaste nytt
dagböcker
manuset
dokumentär
inspelning
Gränslös film
turné
pressklipp
länkar
kontakta oss
faq

sök i sajten :


 

 

Dokumentärgruppen ansvar för utformningen och inspelningen av dokumentärfilmen. Dokumentären kommer att visas i samband med premiären av långfilmen.

När inspelningen av långfilmen tog slut, började Franco Paglialunga att arbeta som mentor för dokumentärgruppen och byggde upp en redigeringsstudio på Boo Folkets Hus. Han lärde också medlemmarna hur man arbetar med redigeringsprogrammet Adobe Premiere.
Ulla Johansson är en drivande kraft med dokumentären. Hon har filmat mycket under inspelningen av långfilmen. Ulla har också skrivit flera sekvenser till dokumentären. Ulla har också redigerat tillsammans med Maksim Nuorola.
Ann-Marie Pantzar har tidigare gjort flera egna filmer på super-8. Hon har tagit många av de stillbilder som finns på hemsidan. Hon har varit mycket intresserad att lära sig hur man redigerar digitalt.
Maksim Nuorola har varit mycket engagerad med att filma och redigera dokumentären. Han har redigerat flera sekevenser tillsammans med Ulla Johansson.
Carolina Gonzales är eldsjälen som startade dokumentärgruppen. Tillsammans med Ulla Johansson arbetade hon hårt med att ge dokumentären en struktur. Du kan läsa en text hon har skrivit här.
Audrey Baudoin kom till Manusgruppen genom en Europeisk volontärtjänst. Hon kom från Frankrike stannade iSverige i nio månader. Under den tiden hann hon lära sig svenska! Hon filmade för dokumentären nästan varje dag under inspelingen av långfilmen.
Marcela Pizarro är en eldsjäl som var med projektet från första början. Marcela var också med som skådespelare och kostymassistent i långfilmen, och har även arbetat med dokumentären.

 


uppdaterad :