Kärringen därnere : www.manusgruppen.se Scenografi
skådespelare scenografi inspelningsplatser planering

startsida
senaste nytt
dagböcker
manuset
dokumentär
inspelning
Gränslös film
turné
pressklipp
länkar
kontakta oss
faq

sök i sajten :


 

 

Scenografigruppen hade en nästan obefintlig budget för att skapa scenografin och hittade många kreativa lösningar för att inreda Magdas och undormarnas lägenheter. Fastighetsbolaget Wallenstam stödde vårt projekt genom att låna ut en lägenhet i Orminge i tre månader till filminspelningen.

Franco Paglialunga är gruppens "mentor" och konstnärlig ledare - han var också ansvarig scenograf under inspelning. Franco har tidigare arbetat som scenograf i flera filminspelningar och teateruppsättningar. Flera månader innan inspelningen började, började han samla in rekvisita med scenografigruppen.

Ann Marie Ekström är eldsjälen som arbetade från morgon till kväll i flera månader före inspelningen för att hitta alla möbler och rekvisita. Scenografigruppen hade gjort en lång lista på allt som som behövdes. Ann Marie var också ansvarig för att alla saker skulle komma tillbaka till sina ägare.

Hampus Pettersson har varit med i Manusgruppen från första början . Hampus var också med under inspelningen som rekvisitör. Tillsammans med Franco, Ann Marie och Jonas Robin åkte han runt i flera veckor innan inspelningen för att samla in all rekvisita.
Han har ocskå arbetat med utformningen av ungdomarnas lägenhet.
Inga Britta Forsman arbetade mycket tillsammans med Ann Marie Ekström med att samla in rekvisita.
Ann Marie Pantzar har tagit många av de bilder som finns på hemsidan. Hon rekognoserade flera miljöer. Se nästa länk inspelningsplatser


uppdaterad :