Kärringen därnere : www.manusgruppen.se Karaktärerna : Övriga.

treatment

karaktärer

anteckningar

processen uppgifter

startsida
senaste nytt
dagböcker
manuset
dokumentär
inspelning
Gränslös film
turné
pressklipp
länkar
kontakta oss
faq

sök i sajten :


 

 

Agda

Dana Jakob Generalen Lollo Maud
Matti Natalie Jonathan Konsulten Greger Övriga

Karaktärer i korthet kan du få en snabb överblick över de viktigaste personerna.


Övriga karaktärer :

Elisabeth : En av ungdomarna. Elisabeth är tillsammans med Matti. Hon bor i kollektivet ibland, kommer och går. Hon är en ganska vanlig tjej, alltid klädd i jeans och i sportig tröja. Hon har mycket gemensamt med Mattis livsstil. Lite bohemisk, djurvän, aktivist och vegetarian. Hon är snäll, skrattar mycket och är väldigt ärlig. Hon är 27 år gammal och jobbar på en djuraffär. Elisabeth har mycket temperament. Hon är en schysst människa men vass och tuff när hon blir arg. Elisabeth tillhör inte dem vi kommer att lära känna närmare.

Erik : Erik är en annan av medlemmarna i kollektivet. Han är Mattis kompis, från mörkaste norrland, atletisk byggd, snäll nallebjörn, drömmer om rymden, poetiskt lagd. Han jobbar i ett gatukök och varvar styrketräning med dataspel och gillar att gå omkring i den tidiga gryningen och fotografera. Erik är en av dem som figurerar mer i bakgrunden.

Vesna, som också bara bor i kollektivet då och då. Hon är ärtig och jobbar som bartender. Inte heller Vesna har någon framträdande plats i berättelsen.

Den mörke mannen : En skum figur klädd i mörka kläder som vi aldrig lär känna ordentligt. Det är knappt vi får se hur han ser ut ens. Trots detta har han en stor dramatisk betydelse då det är han som får Dana att fly i början av filmen och senare kommer allt närmare då han lyckats spåra henne till Orminge. Han har något mycket allvarligt över sig.


uppdaterad :