Kärringen därnere : www.manusgruppen.se Bilder från startsida

startsida
senaste nytt
dagböcker
manuset
dokumentär
inspelning
Gränslös film
turné
pressklipp
länkar
kontakta oss
faq

sök i sajten :


 

 

Bilder från startsida

Manusgruppen sommaren 2002
Manusgruppens mål har varit att förverkliga en långfilm i en ”workshop-anda” där den demokratiska processen är i fokus. Det innebär en resa från idé till färdig film där alla deltagarna känner att de har bidragit med något viktigt. Se länken dagböcker

Manusträff hösten 2002 på Boo Folkets Hus
Manusträffarna pågick från september 2001 till april 2003. Vi träffades en gång i veckan och arbetade fram manuset tillsammans med dramaturgen Fredrik Lindqvist. Flera av oss har också skrivit dagböcker med egna idéer och funderingar kring berättelsen som växte fram. Pä länken anteckningar finns en redovisning på de ofta livliga och spännande diskussioner vi hade under mötena.
Ung filmteam
Producenten Lukas Wojarski sammanförde ett engagerat professionellt filmteam som i februari 2003 började träffa Manusgruppen. Se också under länken inspelning
Professionella skådespelare
Det har varit spännande är uppleva hur stödet för projektet har varit så positivt. Etablerade skådespelare har entusiastiskt medverkat i filmen och var även med och diskuterade berättelsen på manusmötena.
Från vänster: Peter Alexander Owsiany, Christer Holmgren, Gunvor Pontén, Marianne Karlbeck, Claudia Galli, Gösta Hurtig-Möller, Axelle Axel, Fredrik Ejemo, Aida Gordon, David Boati, Lisa Werlinder och Fredrik Ljungestig.
Man kan se flera bilder på länken skådespelare och pressbilder

uppdaterad :