Kärringen därnere : www.manusgruppen.se Inspelning av dokumentären

smakprov

planering

inspelning

gruppen

startsida
senaste nytt
dagböcker
manuset
dokumentär
inspelning
Gränslös film
turné
pressklipp
länkar
kontakta oss
faq

sök i sajten :


 

 

Dokumentärgruppen har under projektets gång spelat in över 30 timmar filmmaterial. Flera av gruppens deltagare har provat på de olika roller som behövs vid en inspelning, som producent, regi, foto, ljud och redigering.
Tisdag 30 mars 2004
Vi filmade dokumentärfilmen. Marcus Persius som numera bor i Borås kom till mötet. Jon Laprevote kom också - vi diskuterade mycket kring det vi vill berätta med dokumentären.
Tisdag 16 mars 2004
Det är kul att se att flera ungdomar som har varit med i projektet i olika omgångar under de nästan 4 åren som har gått - kommer tillbaka! Daniel Regnér var tillbaka och hjälpte oss att filma dokumentären. Filmaren och journalisten Eva Brenckert besökte oss.
Tisdag 2 mars 2004
Vi filmade scener till dokumentärfilmen. Först hade vi möte och diskuterade hur vi skulle filma scenerna som Ulla Johansson hade skrivit. Ulla var regissör och bestämde vilka tagningar som skulle göras med fotografen Simon Paglialunga. Vi hade två kamerateam, alla från Manusgruppen.

Tisdagen 17 februari 2004
Vi gjorde omtagningar på scenerna som Ulla Johansson hade skrivit.

Mötet 20 januari 2004
Vi filmade en intervju för dokumentären. Vi tittade också på ett avsnitt som vi filmade när vi gjore en Skärgårdsresa.
Miguel Bruzzone från Thorildsplan gymansium besökte oss. Han hade hittat oss på nätet och ville veta hur vi gör dokumentären.
I april 2003 började den åtta veckor långa inspelningen av långfilmen "Kärringen därnere". Dokumentärgruppen följde inspelningen och spelade in 9 timmar råmaterial. På bilden ser man Ulla Johansson och Audrey Baudoin.
Maj 2003
Audrey och Ulla är med på inspelningen och filmar till dokumentären. Ulla gör flera intervuer till skådespelare och filminspelningsteamet.
Maj 2003
Ulla letar efter intervuoffer när vi spelar in en sjukhusscen till långfilmen.

Den 18, 25 och 4 mars 2003
Vi arbetade med planeringen av dokumentärfilmen under ledning av Carolina Gonzales från dokumentärgruppen. Vi filmade ocskå ett par sekvenser. Bilden visar mötet den 18 mars.

Februari 2003
Carolina Gonzales, Robert Berggren och Audrey Baudoin filmar en scen till dokumentären.

Marcela Pizarro sitter och klipper en scen till dokumentären hos Film i Stockholm.

Mötet den 28 januari 2003
Vi började med att läsa ett par sidor av manuset , sen delade oss i två grupper: scenografigruppen och dokumentärgruppen. Planering pågår angående filmningen av dokumentären, vi hoppas börja filma nästa vecka.

Mötet den 10 december 2002 på Folkets Hus.
dokumentärgruppen och scenografigruppen arbetade med förberedelserna inför inspelningen som vi beräknar kommer att börja i april 2003. På länken inspelning kommer man kunna följa planeringen.

 


uppdaterad :